Alle afmetingen zijn mogelijk

Alle afmetingen zijn mogelijk! Wij maken alle matrassen zelf en kunnen alle afmetingen, vormen en maten matrasjes maken. Wij hebben voor het maken van een wiegmatras met ovale en schuine vormen echter wel een mal nodig.

Wij maken wiegmatrassen op maat

Veel kindermatrassen hebben standaard afmetingen, maar wiegmatrasjes zijn vaak ovaal of van een andere afwijkende maat. Het komt geregeld voor dat mensen nog een oude wieg hebben staan en alleen het wiegmatrasje willen vervangen. Dan is een wiegmatras op maat dé oplossing!

Wij maken uw wiegmatras geheel op maat. Dit doen we in onze eigen matrassenfabriek in Heerenveen. Naast onze matrasfabriek hebben wij een showroom staan, waar wij niet alleen wieg- en babymatrassen hebben staan, u vindt hier ook matrassen voor peuters, kinderen en volwassenen.

Gemaakt van hoogwaardig koudschuim

Onze wiegmatrassen hebben een kern van zeer veerkrachtige HR 40 CFK-vrije koudschuim. Deze hoogwaardige koudschuim kern is comfortabel afgewerkt met een luxe dubbeldoeks matrashoes. Deze matrashoes is afritsbaar en wasbaar tot 40 °C. De hoes is gevuld met 300 grams M2 hollow fiber.

Deze wiegmatrasjes op maat hebben prima vochtregulerende eigenschappen, zijn anti-allergisch en ze ventileren goed. Ze zijn geschikt voor elke goed ventilerende bedbodem.

Alle afmetingen zijn mogelijk

Via deze website kunt u eenvoudig alle afmetingen van wiegmatrassen kopen.

Stap 1: Kies de vorm van uw wiegmatras
Stap 2: Vul de langste lengte en de langste breedte van het wiegmatras in
Stap 3: Vervolg de stappen in het winkelmandje. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, gaan wij uw wiegmatrasje produceren.
Eventueel stap 4: LET op: Mocht u gekozen hebben voor een ovaal wiegmatras of een wiegmatras met schuine zijden, dan hebben wij een mal nodig. U leest hier hoe u het beste een mal kunt maken en hoe u deze naar ons toe kunt sturen.

Komt u er niet uit? Mail of bel ons gerust, wij staan u graag te woord.

Mail: info@wiegmatrasje.nl
Tel: 0513-640401