Wiegmatras ovaal

Onze wiegmatrassen hebben een kern van zeer veerkrachtige HR 40 CFK-vrije koudschuim. Comfortabel afgewerkt met een luxe dubbeldoeks matrashoes, afritsbaar en wasbaar tot 60 °C.

Deze wiegmatrasjes hebben prima vochtregulerende eigenschappen, ze zijn anti-allergisch en ze ventileren goed. Daarnaast is dit ovale wiegmatras geschikt voor elke goed ventilerende bedbodem.

Vul hieronder de langste lengte en de langste breedte van uw ovale wiegmatrasje in. De prijs van uw ovale wiegmatrasje op maat komt dan tevoorschijn en kunt u uw bestelling afronden. Wij hebben nog wel een mal van u nodig om uw matrasje geheel op maat en ovaal te maken.

x

Beschrijving

Ovaal wiegmatrasje met zeer comfortabele HR40 koudschuim kern

Veel wiegen zijn ovaal en dan wilt u uiteraard ook een ovaal wiegmatras. Wij kunnen deze voor u op maat maken.

Onze wiegmatrassen hebben een kern van zeer veerrachtige HR 40 CFK-vrije koudschuim. Comfortabel afgewerkt met een luxe dubbeldoeks matrashoes die afritsbaar en wasbaar is tot 60 °C. De hoes is gevuld met 300 grams M2 hollow fiber.

Deze wiegmatrasjes hebben prima vochtregulerende eigenschappen, ze zijn anti-allergisch en ze ventileren goed. Daarnaast is dit ovale wiegmatras geschikt voor elke goed ventilerende bedbodem.

Let op: om uw ovale wiegmatrasje op maat te maken, hebben wij een mal nodig. U kunt dit artikel hier bestellen, en na uw bestelling de mal per post naar ons opsturen. Zodra wij uw mal dan binnen hebben, gaan wij uw matrasje maken.

Eigenschappen ovaal wiegmatras:

Binnenwerk: Koudschuim kern HR40- MEDIUM soepel, CFK-vrij -anti allergisch
Matrashoogte: Circa 10 cm
Matrashoes: Dubbeldoeks gewatteerde afritsbare matrashoes. Deze is wasbaar op 60°C.
Fabrieksgarantie: 5 jaar
Vorm: Dit betreft een ovaal wiegmatrasje

Certificaten van dit wiegmatras

certificaten wiegmatrassen