Mal maken

Wanneer hebben wij een mal nodig?

Alleen wanneer u een ovaal wiegmatras of een wiegmatras met schuine zijden of ronde hoeken wilt bestellen, hebben wij een mal nodig. Dus als uw wiegmatrasje rechte zijden heeft, hoeft u ons geen mal op te sturen.

Mal voor een ovaal wiegmatrasje

Voor de productie van uw ovale wiegmatras kunnen wij uw oude matrasje gebruiken, deze kunt u naar ons toesturen of bij onze fabrieks-showroom in Heerenveen langs brengen. Maar u kunt ook een mal maken. Dit kan door het oude matras over te trekken op krantenpapier, behang of kaftpapier en dan deze vorm uit te knippen.

Vermeldt u op de mal wel uw naam en adresgegevens . Deze uitgeknipte mal kunt u per post naar ons toezenden. Het postadres vindt u onderaan dit artikel.

Mal voor een wiegmatrasje met schuine zijden

Ook voor de productie van een matrasje met schuine zijden kunnen wij uw oude matrasje of wiegje gebruiken. Deze kunt u naar ons toesturen of bij onze fabrieksshowroom in Heerenveen langs brengen.

U kunt ook een mal maken door de bodemmaat van het oude matras over te trekken, of de bodemvorm van het wiegje gebruiken. U kunt hiervoor kranten papier, kaft of behang papier gebruiken en deze vorm vervolgens uitknippen. Op deze mal schrijft u de extra lengte en extra breedte die erbij komt als het matrasje 10 cm dik is. Vergeet uw naam en adresgegevens ook niet te noteren. Deze uitgeknipte mal kunt u per post naar ons toezenden.

Moet ik ook rekening houden met de ruimte voor beddengoed?

Nee. Wij hebben de strakke maten nodig, u dient geen rekening te houden met beddengoed en lakens etc. Doordat wij de kern van het matrasje op 1 cm kleiner snijden en hier een flexibele matrashoes omheen komt, zal er altijd ruimte overblijven om het bedje op te maken. De hoes is flexibel en het matras zal dan altijd passen.

Hoe kan ik een mal aanleveren?

Wij kunnen uw oude matrasje als mal gebruiken. Deze kunt u naar ons toesturen of bij onze fabrieksshowroom langsbrengen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een mal maken door het oude matras over te trekken op krantenpapier, of behang papier en deze vorm uit te knippen. Deze uitgeknipte mal kunt u via de post naar ons toezenden.

U kunt uw mal sturen aan:

Wiegmatrasje.nl / Matras Factory
Postbus 100
8440 AC Heerenveen